Κύριε Διευθυντά,

Κάποιοι ενοχλούνται γιατί ο Αργειτάκος «έκλεισε» την πλατεία την Παρασκευή, τελευταία ημέρα ομιλιών.
Δεν είδαμε να ενοχλούνται οι ίδιοι όταν ο Αλεξάκος επι 5 χρόνια ζητούσε από τον Δήμαρχο Βαλιώτη γραφείο να στεγάσει την Παράταξη του. Κάτι που ποτέ δεν πήρε, γιατί φαίνεται στα 5 χρόνια δεν υπήρξε πουθενά και ποτέ ένας χώρος 10 τ.μ. για να στεγάσει το 5,5% των εκλεγμένων. Εδώ που πήγε το ήθος;
Εκεί που πήγε όταν ο σημερινός δήμαρχος ενοικίαζε για εκλογικό κέντρο το ισόγειο του Δημαρχείου…

Κάποιοι ενοχλούνται διότι και ο Αργειτάκος έχει στην κοινωνία το τεκμήριο της εντιμότητας και μάλιστα αναζητούν, μάταια, στοιχεία για να το καταρρίψουν.
Δεν είδαμε να ελέγχουν οι ίδιοι την εντιμότητα, το πόθεν και την πολιτεία όλων των υποψήφιων Δημάρχων που κατέρχονται στις εκλογές. Υπάρχουν πεπραγμένα, δούναι και λάβειν και όχι μόνον δεδουλευμένα… Εδώ που πήγε το δαιμόνιο.

Κάποιοι ενοχλούνται διότι ο Αργειτάκος κρατά χαμηλά τους τόνους και δεν προκαλεί στον προεκλογικό αγώνα.
Είναι οι ίδιοι που θέλουν και θα το επιδιώξουν καυγάδες, ρήξεις και αντιπαραθέσεις πέραν του πολιτικού λόγου και των προγραμματικών αντιπαραθέσεων. Ντόρος και ένταση. Έτσι σπάνε τα αυγά σε λάθος εποχή.

Λίγες λέξεις μόνον είναι ικανές για να θυμίσουν και να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους: Αδέσποτα σε σήψη, Σκάνδαλο Δομημένων Ομολόγων, Τενεκεδούπολη Σπάρτη, Βατοπέδι, απομόνωση Κανελλοπούλου, ελλιπή ψηφοδέλτια, Δήμος ακάθαρτος, 3Β, Προχειρότητα, Ομάδα κρούσης Γρ. Αποστολάκου, έλλειψη δημοκρατίας, κ.λ.π.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Θαμών Κέντρου

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr