Γράφει ο Ιωάννης Χριστάκης*

Έπρεπε το εκπαιδευτικό κίνημα να αναγεννηθεί με αφορμή την προχειροκατασκευασμένη εξ αποστάσεως διδασκαλία, όμως ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!!

Παλιότερα έβλεπα διαμαρτυρίες ακόμα και στελεχών εκπαίδευσης για το παραμικρό και τώρα - που καλούνται να πηγαίνουν τακτικά στο σχολείο εν μέσω πανδημίας για να γιατροπορέψουν την ασθμαίνουσα τηλεκπαίδευση - ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!!

Έρχονται και κρίσεις βέβαια, δεν πρέπει να γίνονται ενοχλητικοί στους άνωθεν...

Συνάδελφοι που δεν έχουν τα απαραίτητα για την τηλεκπαίδευση και βλέπουν ότι μπαίνουν τα μισά παιδιά στην ηλεκτρονική τάξη τους, γιατί από τη φύση του το εγχείρημα του υπουργείου είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΑΞΙΚΟ, κάνουν και αυτοί ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!!

Γονείς αδαείς, γονείς περισσότερο ψαγμένοι, γονείς ψυλλιασμένοι, γονείς φαντασιασμένοι, γονείς γνώστες του αντικειμένου, γονείς κουρασμένοι ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!!

Πάροχοι ίντερνετ, μεγαλοκαρχαρίες των τηλεπικοινωνιών, εταιρείες αποκλειστικής διάθεσης λογισμικών ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ!!!

Σπάστε τα δεσμά του φόβου και μιλήστε ανοιχτά για τα κακώς κείμενα στη δημόσια εκπαίδευση για να έχουμε κάποτε...ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ !!!

* Φιλόλογος

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr