Γράφει ο Ιωάννης Χρηστάκης*

Είμαι κάθετα αντίθετος με αυτό το καθεστώς της υποχρεωτικότητας.

Προσωπικά εμβολιάστηκα, αλλά αυτό που γίνεται είναι απαράδεκτο. Άτομα να εξαναγκάζονται να εμβολιαστούν;

Έχουμε γίνει λίγο Άουσβιτς ή μου φαίνεται;

Να εμβολιάζονται με το ζόρι κλαίγοντας άνθρωποι γιατί δεν έχουν την επιλογή να μπουν σε καθεστώς αναστολής και να τους κοπεί ο μισθός γιατί έχουν στόματα να θρέψουν;

Απλά, αναρωτιέμαι τι ακολουθεί μετά.

Γιατί υπάρχει η λογική του διαίρει και βασίλευε... πρώτα οι υγιειονομικοί και βλέπουμε, μετά σώματα ασφαλείας και βλέπουμε, μετά εκπαιδευτικοί και βλέπουμε... καί πόσο θα αντέξουν όσοι αντιδρούν;

Παραθέτω τον "περίεργο"-για να μη χρησιμοποιήσω βαρύτερη έκφραση- νόμο , παρακάτω.

https://www.kodiko.gr/nomothesia/document/726068

Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του γνωστού συνδικαλιστή συναδέλφου Πάνου Ντούλα ο οποίος γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα ακόλουθα:

«Αυτό που σήμερα κάνει το Σύστημα Κυβέρνησης - ΜΜΕ - Δικαστών - Μεγαλογιατρών στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς (πολλοί εκ των οποίων απλά φοβούνται), η λεπροποίησή τους, ο υποβιβασμός τους σε καθεστώς παρία, αύριο θα το κάνουν και σε άλλες ομάδες ανθρώπων, που θα έχουν άλλη πρακτική ή άποψη και για άλλα θέματα, θα είναι οι "αποσυνάγωγοι" της όποιας κρατούσας "αντικειμενικής Αλήθειας".

Η Αλήθεια, βέβαια, στο τέλος μπορεί να αποδειχθεί μερική ή αμφισβητήσιμη ή ακόμη και κίβδηλη (έτσι λειτουργεί η Επιστήμη - ισχύει μέχρι να βγει μια νέα Θεωρία που εξηγεί λίγο καλύτερα τα πράγματα).

Θα μας έχει μείνει όμως η απόκρυψη των πραγματικών ενόχων (άρα και η διαιώνιση των αιτιών), τα κενά φυσικά στο ΕΣΥ με τους θανάτους που αυτά θα φέρουν, η ψυχική οδύνη, η διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, ο μιθριδατισμός απέναντι στη λεπροποίηση ανθρώπων, η ενίσχυση από την ανάποδη του Ανορθολογισμού (μερικές φορές τους Αιρετικούς τους γεννάνε οι ίδιοι οι Ιεροεξεταστές με τον φανατικό τους ζήλο), μια γενικευμένη υστερία.

Κακό δρόμο παίρνει η χώρα μου...»

(*) Φιλόλογος

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr