Γράφει ο Ιωάννης Χρηστάκης*

Φίλοι, πολύς κόσμος έχει κουραστεί και αηδιάσει από το Survivor ,τον Σεφερλή, τη Φάρμα, τα reality μαγειρικής και τον βομβαρδισμό με κουτσομπολιά για τη μητέρα που κατηγορείται για το θάνατο τουλάχιστον ενός παιδιού της.

Θέλοντας να συνεισφέρω σε μια ποιοτική αναβάθμιση του τηλεοπτικού περιεχομένου σας, όχι πολιτιστική, έχω να προτείνω μερικές απλές λύσεις για τον βραχνά της υποκουλτούρας που σας βασανίζει.

  1. Παρακολουθήστε κρατικά κανάλια που έχουν πλήθος αξιόλογων σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ. Εντάξετε το ert flix στις εφαρμογές της smarttv σας. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες, θα σας καθηλώσουν τα ντοκιμαντέρ με φανταστικά ταξίδια με τρένο και αλπικές λίμνες.
  1. Γραφτείτε συνδρομητές στο eurosport player, - μόνο 24€ το χρόνο!!! - για να απολαμβάνετε αγώνες τένις, ποδηλασίας, στίβου, ολυμπιακές διοργανώσεις, χειμερινά σπορ και πολλά, πολλά άλλα. Αυτή την περίοδο μαγεύουν οι ποδηλατικοί γύροι Τουρκίας και Σικελίας.
  1. Προτιμήστε τη συνδρομητική τηλεόραση, χωρίς την τυραννία των διαφημίσεων και με ποιοτικό πρόγραμμα στην ώρα του. Με δυνατότητες ανάκλησης προγράμματος, εγγραφές προγραμμάτων, αποθηκεύσεις σε σκληρό δίσκο και άλλα πολλά.
  1. Δείτε ποιοτικές και εντελώς πρόσφατες ταινίες στο συνδρομητικό cinobo με 8 ευρώ το μήνα και δυνατότητες θέασης σε τρεις συσκευές!!!

Φίλοι, το μέλλον ανήκει στη streaming ψυχαγωγία για να αποφύγουμε την ξεφτίλα της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Αυτή προσφέρει θέαση σε σμαρτ τηλεοράσεις, λαπτοπ, έξυπνα τηλέφωνα και ταμπλέτες…

Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση ιντερνέτ και μια έξυπνη τηλεόραση ή μια όχι έξυπνη με ένα σμαρτ μποξ.

Σε όσους διαμαρτυρηθούν εστιάζοντας στο κόστος των προσφερομένων λύσεων τους απαντώ:

«Ας μην κοροϊδευόμαστε. Τα ποσά συνδρομών είναι γελοία για μια μέση έως φτωχή ελληνική οικογένεια και δεν είναι απαραίτητη η προτίμηση και η αγορά όλων, όσων σας ανέφερα.

Και μια επιλογή αρκεί

(*) Φιλόλογος

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr