Γράφει ο δρ. Γεώργιος Ι. Φαράντος

Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα, να θέσω εαυτόν στην κρίση των συντρόφων κατά την εκλογική διαδικασία για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μια διαδικασία που λαμβάνει χώρα σε μια στιγμή κατά την οποία οι ασκούμενες πολιτικές έχουν οδηγήσει την κοινωνία σε αδιέξοδο και που η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και η δημιουργία μιας προοδευτικής διακυβέρνησης θα υλοποιήσει πολιτικές ωφέλιμες για την κοινωνία.

Πολιτικά είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ - Αρκαδίας. Διατελώ μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αρκαδίας (2 θητείες) και μέλος του Συντονιστικού αυτής ενώ διετέλεσα και υπεύθυνος Ομάδας Υγείας της. Επίσης, διατελώ Συντονιστής της Οργάνωσης Μελών Δυτικού Τομέα Δήμου Τρίπολης και διατέλεσα Αναπληρωτής Συντονιστής της Ο.Μ. Τρίπολης. Κατά τη διάρκεια των θητειών μου συμμετείχα ενεργά σε ομιλίες, εκδηλώσεις και παραστάσεις εκπροσωπώντας το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Επίσης αρθρογραφώ συστηματικά στην Αυγή, στην Εφημερίδα των Συντακτών, στην Εποχή, στο Documento και στον τοπικό τύπο.

Επαγγελματικά διδάσκω στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (ΕΣΠΑ) και διατελώ Επιθεωρητής Εργασίας. Υπήρξα Αναπληρωτής Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας με σημαντικότατο έργο (Αξονικός Τομογράφος, ΕΣΠΑ, εισαγωγή καλλιεργειών, μηχανήματα, σύγχρονη οικονομική και λογιστική) και Προϊστάμενος Επιθεώρησης Εργασίας Αρκαδίας Αργολίδας (3 θητείες) και σε διάφορες άλλες θέσεις.

Μορφωτικά είμαι Αριστούχος Διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Μεταδιδάκτωρ με Διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό έργο (συνολικά δεκάδες επιστημονικές επιμέλειες, κρίσεις, αναφορές, δημοσιεύσεις, συνέδρια).

(*) Υποψήφιος για Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr