Γράφει ο Ιωάννης Χρηστάκης*

Είναι τραγική η κατάσταση για τον Έλληνα ψηφοφόρο, λίγες μέρες πριν κληθεί να ψηφίσει κάποιο πολιτικό κόμμα για να δημιουργηθεί μία ακόμη κυβέρνηση.

Μία αριστερή δύναμη που θα ενώσει τους μη προνομιούχους και θα καταστεί μοχλός πίεσης των συντηρητικών καθεστωτικών κομμάτων δεν υφίσταται!

Ο γνωστός κατακερματισμός των αριστερών κομμάτων καλά κρατεί, φυτοζωούν, βαυκαλιζόμενα τη ρήξη και εκστασιάζονται με τα τρίλεπτα δημοσιότητας που γνωρίζουν κάθε τέτοια εποχή.

Από την άλλη, ο Έλληνας ψηφοφόρος ασφυκτιά με τις επιλογές που του προσφέρονται, αισθάνεται περιθώριο σε μία εκλογική διαδικασία που δείχνει να μην τον αφορά!!!

Νιώθει ότι το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ : Ίδιες μνημονιακές πολιτικές, το γνωστό συντηρητικό δίπολο που συναντάμε πλέον σε όλη τη δυτική Ευρώπη.

ΠΑΣΟΚ:Ο φτωχός κολαούζος του 8-9% που ζει τον μύθο της νεκρανάστασης του αλλά γρήγορα θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη.

ΚΚΕ: Αναχρονιστικό, σταλινικό, βολεμένο.

Μέρα 25:Το απόλυτο χάος ιδεών και οικονομικών γονατογραφημάτων.

Βελόπουλος και ακροδεξιά σχήματα, δεν θα πρέπει να αφορούν φτωχά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας γιατί δεν έχουν τίποτα κοινό.

Δυστυχώς, πρέπει κάποτε η Αριστερά να καταλάβει ότι φέρει ιστορική ευθύνη που δεν πολιτεύεται ορθά, ενώνοντας τις δυνάμεις της και προσπερνώντας ρεβιζιονιστικές αηδίες, διεθνιστικές αποκλειστικότητες και μαο-λενινιστικές θεωρίες διαφοροποίησης.

Καλό βόλι, δεν μπορώ να ευχηθώ γιατί μας οδηγούν στην κάλπη με άσφαιρα όπλα για να μην αλλάξει τίποτα.

Υστερόγραφο: Είναι λυπηρό για μια παράταξη που θέλει να το παίζει προοδευτική, κύριος ομιλητής της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσής της στη Σπάρτη να είναι ο Πέτρος Κόκαλης. Γόνος της intralot (εταιρεία τζόγου) και της Σκούρας film (από τη μαμά), σπουδαγμένος σε κολέγια και καλοπληρωμένα ιδιωτικά πανεπιστήμια, κολλητός του Μόραλη και του Μαρινάκη κάποτε που την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια ακόμη και από το ράθυμο πόστο του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού. Έλεος, Συριζαίοι, το τερματίσατε!!!

(*) Συνταξιούχος εκπαιδευτικός

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr