Γράφει ο Ιωάννης Χρηστάκης*

Δυστυχώς το μεγάλο εκλογικό ποσοστό της ΝΔ, μόνο κακό έκανε στην ίδια.

Περιχαρείς για την ευρεία διαφορά από τον Σύριζα, έχασαν την αίσθηση του μέτρου και υπέπεσαν σε βαριά σφάλματα αμετροέπειας, αλαζονείας και βαρύτατης ύβρεως!

Ένας τυχάρπαστος με το όνομα Σκέρτσος για το φιάσκο με την τράπεζα θεμάτων κατηγόρησε -άκουσον, άκουσον- τον Σύριζα!

Στη συνέχεια ακούσαμε για πληρωμένους χάκερς από εκατοντάδες χώρες που συνήργησαν για να ρίξουν την τράπεζα θεμάτων του ελληνικού υπουργείου Παιδείας!

Πόσο γελοίοι είναι οι ιθύνοντες της ΝΔ, όσο αφορά τα εκπαιδευτικά θέματα, που δεν μπορούν να μοιράσουν δύο γαϊδουριών άχυρα!

Δίκαια ο απλός Έλληνας φοβάται νέο φιάσκο της Κεραμέως στις Πανελλήνιες.

Θορυβημένος ο ελληνικός λαός αρχίζει να αναθεωρεί και να σκέφτεται να πάρει πίσω το υπερβολικό 40% που έδωσε σε μία κυβέρνηση γκαφατζήδων.

Όμως η αλητεία κάποιων μελών της ΝΔ ξεπερνά κάθε όριο!

Σε ένα παραλήρημα χυδαιότητας ο γυρολόγος Ψαριανός, επιφανές μέλος της ΝΔ αποκαλεί τους εκπαιδευτικούς μας αλήτες, καθάρματα, σκουλήκια, αρχιμαφιόζους!

Αυτόν τον «πολιτικό βόθρο», το «εμετικό υποκείμενο» γιατί δεν το έχει ήδη διώξει ο Μητσοτάκης από τις τάξεις της ΝΔ;

Μήπως συμφωνεί και ασπάζεται τις δηλώσεις του; Μήπως έχει ήδη καβαλήσει το καλάμι της αυτοδυναμίας;

Λοιπόν, πρέπει να καταλάβουν, εκεί στη ΝΔ, ότι ο λαός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Θα την πει στις 25 Ιουνίου. Πρέπει να είναι πιο σεμνοί, πιο φειδωλοί σε άστοχες δηλώσεις, πιο μετρημένοι γιατί θα πληρώσουν, όπως και ο Σύριζα, τέτοιες αστοχίες και αλαζονικές συμπεριφορές.

Μήπως το βράδυ της 25ης Ιουνίου, ψαλιδιστεί ο αέρας νίκης της ΝΔ και δούμε τα ποσοστά της να πέφτουν κάτω από 35%;

Ο κυρίαρχος λαός τους παρακολουθεί και απογοητεύεται από τα πρώτα δείγματα γραφής τους, μη έχοντας την αυτοδυναμία δεδομένη.

Ο ελληνικός λαός φοβάται να τους την δώσει γιατί τα μυαλά τους έχουν ήδη πάρει αέρα και σαν ακροδεξιοί που είναι, ρέπουν σε δηλώσεις φασιστικού χαρακτήρα.

Ίσως κρύβει εκπλήξεις η κάλπη της 25ης Ιουνίου γιατί πολύς κόσμος νιώθει ήδη άβολα με το ακατανόητο 40% της ΝΔ και θέλει να της το αφαιρέσει.

(*) Συνταξιούχος Φιλόλογος

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr