Γράφει ο Ιωάννης Χρηστάκης*

Οδεύουμε σε δεύτερες εκλογές και η Κυριακή της 25ης Ιουνίου 2023 δύναται ν' αμαυρωθεί από πολλά δυσάρεστα εκλογικά αποτελέσματα .

Όπως;

  1. Να κατακτήσει αυτοδυναμία η ΝΔ. Πράγμα που απεύχομαι, λόγω της αλαζονικής και ανεύθυνης συμπεριφοράς που επέδειξε το συγκεκριμένο κόμμα στο θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης και του τραγικού ναυαγίου της Πύλου.
  2. Να μην εκπροσωπηθεί στην ελληνική βουλή το ΜέΡΑ25. Ένα κόμμα που ελέγχει την εξουσία και έχει αριστερή ιδεολογία.
  3. Να πιάσει το 3% το ναζιστικό μόρφωμα "Σπαρτιάτες", που ντροπιάζει με την ονομασία του την ένδοξη περιοχή μας και τους αξιοθαύμαστους προγόνους μας.
  4. Να χάσει ο ικανός Σταύρος Αραχωβίτης τη βουλευτική του έδρα, αν και οι πιθανότητες είναι ελάχιστες για μία τέτοια "εκτροπή", γιατί ο αγροτοκτηνοτροφικός κόσμος δεν πρόκειται να κάνει ένα τέτοιο τεράστιο λάθος.
  5. Να μπει ,ενισχυμένη, στη βουλή η "πλεύση Ελευθερίας ",που μετά τις τόσες πραξικοπηματικές επεμβάσεις της Κωνσταντοπούλου στα ψηφοδέλτια της πρώτης εκλογικής μάχης, ανέκρουσε πρύμνη προς τη διαφάνεια και αξιοκρατία και βούρκωσε στην απολυταρχία και τις χαζοχαρούμενες καρδούλες. Ας μπει οριακά , δεν πειράζει.
  6. Να διολισθήσει και άλλο ο Σύριζα και να οδηγηθούμε σε κατακερματισμένη αντιπολίτευση. Ό,τι χειρότερο, γιατί η ΝΔ θα γίνει ασύδοτη και θα γκρεμιστεί και το τελευταίο ίχνος κράτους δικαίου στη χώρα μας.
  7. Να μην ενισχυθεί το "Κίνημα Φτωχών Ελλάδας", που μακάρι να μπει στην πολιτική ζωή του τόπου και γιατί όχι και στο κοινοβούλιο (στις επόμενες εκλογές). Πρέπει κάποτε να εκπροσωπηθούν 4.200.000 που διαβιούν στα όρια της φτώχειας.
  • Αναρωτιέμαι, πολλές φορές, γιατί κάποιος που έχει κάτω από 50.000€ ετήσιο εισόδημα, πάει και ψηφίζει ΝΔ.

Τι κοινό έχει με τους ψηφοφόρους αυτού του κόμματος, τι κοινό έχει με ένα 10% των Ελλήνων πλούσιων ή αρκετά εύπορων. Αλλά και με τη μεγαλομεσαία κοινωνική τάξη δεν έχει καμία δουλειά. Γιατί άραγε ψηφίζει Δεξιά;

Είναι αδιανόητη μία τέτοια συμπεριφορά, θυμίζει το γιατρό που ψήφιζε Σύριζα και την καθαρίστρια του γραφείου του που ψήφιζε ΝΔ, και μετά τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές πίκαρε (=πείραζε, φούρκιζε, διαόλιζε) το αφεντικό της!

Ήμαρτον!!! Λίγη κριτική σκέψη!!!

(*) Συνταξιούχος Φιλόλογος

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr