Γράφει ο Ιωάννης Χρηστάκης*

Δε γίνονται προγραμματισμένες χημειοθεραπείες στα νοσοκομεία μας!

Νταβατζήδες των πλοιοκτητών πνίγουν άνθρωπο με νοητική υστέρηση έτσι για...πλάκα και σε κοινή θέα με το λιμενικό σώμα... άφαντο!!!

Το δολοφονικό χέρι που πήρε τη ζωή του Μιχάλη χάθηκε στο πλήθος της σιχαμένης συγκάλυψης και των αλήτικων χουλιγκανικών συμψηφισμών!!!

Η Ιερά Σύνοδος παίζει στην ακροθαλασσιά με χωμάτινους πύργους ή καλύτερα ασχολείται με ελάσσονα ζητήματα όπως αυτό ενός πολιτικού και ταξιδιωτικού εγγράφου (αστυνομική ταυτότητα), έχοντας χάσει το πεδίο δράσης της, παντελώς απούσα από την ηθική καθοδήγηση ενός ποιμνίου που γίνεται όλο και πιο βάρβαρο!!!

Τα ετοιμόρροπα σχολεία κλείνουν, μαραζώνουν, στερούνται εκπαιδευτικών, παιδαγωγικού οράματος, μετατρέπονται σε άντρα νεανικής παραβατικότητας και θύλακες νεοναζιστικών σταγονιδίων !!!

Λάκωνας υπουργός εξισώνει θύτες και θύμα στο κακούργημα του Πειραιά και λίγο αργότερα, ως μαθητούδι, παίρνει πίσω τη δήλωση του ζητώντας συγγνώμη!!!

Συνταξιούχοι πεθαίνουν περιμένοντας 3 χρόνια την κύρια σύνταξη και 5-10 χρόνια την επικουρική και το εφάπαξ, θύματα ενός ανεύθυνου υπουργείου που ηγείται ο... πρώην γραφικός τηλεπωλητής του ΛΑΟΣ, Άδωνις !!!

Η μισή Ελλάδα κάηκε ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ !!!

ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!

Η μισή Ελλάδα πνίγηκε ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ από τους υπεύθυνους του γελοίου επιτελικού κράτους και της ανύπαρκτης κρατικής μηχανής!!!

ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ!!!

Τα Τέμπη γέμισαν νεκρά παιδιά και ο ανίκανος πρώην υπουργός μεταφορών Καραμανλής επανεξελέγη πανηγυρικά στις πρόσφατες εκλογές!!!

Στο Σύριζα έχουνε... χορό, συγγνώμη εκλογές. Ευτυχώς, κατάλαβαν ότι η γκλαμουριά περνάει στον χαλασμένο Νεοέλληνα και εμφάνισαν -ως από μηχανή θεό- τον Κασσελάκη. Τώρα το ψιλικαντζίδικο τους έχει τύχη απέναντι στο αντίζηλο Κινάλ!!!

Τα δημόσια νοσοκομεία παρουσιάζουν εικόνα διάλυσης. Γιατροί παραιτούνται, ασθενοφόρα δεν κινούνται, ασθενείς πεθαίνουν αβοήθητοι, νοσηλευτές με το σταγονόμετρο σε σημείο σε ψυχιατρική μονάδα της Κέρκυρας ασθενής να σκοτώσει έναν άλλο ασθενή, αφού με την υποστελέχωση των νοσοκομείων μας και η επίβλεψη των νοσηλευόμενων πήγε περίπατο!!!

Τα ΜΜΕ μπουκωμένα εκατομμύρια, κολοπετσωμένα δεν προβάλουν τον εκβαρβαρισμό του λαού μας που γίνεται ποικιλοτρόπως αλλά απεναντίας, φιμώνουν πολιτικούς, λογοτέχνες και δημοσιογράφους με διαφορετική άποψη από αυτή του καθεστώτος Μητσοτάκη!!!

Μεγαλουργεί ο ξετσίπωτος τουρισμός, η βλαχοεπίδειξη, τα realities, η ύπνωση του τζόγου και των στοιχηματικών εταιρειών, τα καλλιστεία των μικροαστών, τα θλιβερά εμποροπανηγύρια, τα κάθε είδους ξεφτιλισμένα passes (ακόμα και για τα σχολικά είδη υπάρχει)!!!

Από την άλλη η πιο ακριβή βενζίνη της Ευρώπης είναι εδώ, το πιο ακριβό ηλεκτρικό ρεύμα είναι εδώ, το πιο ακριβό ελαιόλαδο σε λίγο θα είναι εδώ, στη χώρα παραγωγής του!!!

Και το κερασάκι στην τούρτα; Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές!!!

Εδώ στην περιοχή μας, κατεβαίνει μισή ντουζίνα υποψηφίων δημάρχων και ένα πλήρες, εμπεριστατωμένο, αναλυτικό προεκλογικό πρόγραμμα με διακριτούς στόχους και προσωπικές δεσμεύσεις ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΑ!!!

Η Σπάρτη διαλύθηκε πλέον και κινδυνεύει από χωριό να καταντήσει οικισμός και ΔΕ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕ κανείς γι'αυτό!!! ΈΛΕΟΣ !!!

Αν δεν συνέλθουμε τάχιστα, να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας ως ενεργοί πολίτες, σε λίγο θα είναι πολύ αργά...

(*) Συνταξιούχος φιλόλογος

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr