Γράφει ο Ιωάννης Χρηστάκης*

Πολιτική

Δεν είναι το ίδιο ο αθυρόστομος Πολάκης με τον ομοφοβικό και τοξικό Μπέο. Ο δεύτερος βρίζει ασύστολα ομοφυλόφιλους, κατηγορήθηκε για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου, ιδιοκτήτης "σκυλάδικων" το περίφημο επάγγελμα του.

Ο Πολάκης έβαλε τάξη στο Δήμο Σφακίων, οργάνωσε νοσοκομεία, κατήγγειλε σκάνδαλα.

Κόσμος

Δεν είναι το ίδιο υπεύθυνοι Παλαιστίνιοι και Εβραίοι για το δράμα του Μεσανατολικού. Οι πρώτοι δεν έχουν κράτος και ζουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Γάζας αργοπεθαίνοντας.

2.5 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι στοιβαγμένοι σαν τα ζώα, κάτω από τη δολοφονική μπότα των πλούσια εξοπλισμένων Εβραίων. Μην ξεχνάτε ότι το Ισραήλ είναι η τέταρτη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο!!!

Η ιδιότυπη σχέση των πλούσιων Ευρωπαίων Εβραίων με τις ΗΠΑ του εξασφάλισε σαφέστατη υπέροχη έναντι των Αράβων.

Ακρίβεια

Δεν είναι ίδια η ακρίβεια στα καύσιμα και είδη διατροφής για τον μισθοσυντήρητο και χαμηλοσυνταξιούχο και για τον ελεύθερο επαγγελματία του μαύρου χρήματος. Σε μία χώρα που η διακίνηση μαύρου χρήματος βασιλεύει, αγόγγυστα πολλοί θα πληρώσουν και 3 ευρώ τη βενζίνη και 15 ευρώ το κιλό τη φέτα ή το λίτρο ελαιόλαδο!!!

Εκκλησία

Δεν έχουν λόγο για ένα πολιτικό έγγραφο, όπως της αστυνομικής ταυτότητας, το ίδιο και η Εκκλησία και η Πολιτεία!!!

Η Εκκλησία οφείλει να σιωπά και να μένει στα του οίκου της. Το έργο της έχει άλλο σκοπό: ηθικό, φιλανθρωπικό, παρηγορητικό. Δεν έχει καμία δουλειά με τα τεχνικής φύσης ζητήματα ασφαλείας και πιστότητας ενός δημόσιου εγγράφου!!!

Έλληνες σε σύγχυση, απουσία Παιδείας που και αυτή έχει μείνει εγκαταλελειμμένη, στον γνωστό ρου «πάμε και όπου βγει»

(*) Συνταξιούχος φιλόλογος

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr