Κατασχέθηκαν πάνω από 80 γραμμάρια κάνναβης καθώς και μικροποσότητες κοκαΐνης

ΤΡΙΦΥΛΙΑ. Συνελήφθησαν, χθες (15.7.2022), σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με την συνδρομή των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Μεσσηνίας, 11 άτομα, εκ των οποίων 8 ημεδαποί και 3 αλλοδαποί, ηλικίας από 27 έως 55 ετών, για ναρκωτικά.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, του Τελωνειακού Κώδικα και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, χθες (15.7.2022), ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε από τους ανωτέρω αστυνομικούς, σε παραθαλάσσιο αλσύλλιο μη οργανωμένων κατασκηνωτών, βρέθηκαν, συνολικά, στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

  • 3 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,8 μέτρου, περίπου,
  • ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 81,1 γραμμαρίων,
  • μικροποσότητες κοκαΐνης,
  • τσιγαριλίκι κάνναβης,
  • ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους 216 γραμμαρίων,
  • 13 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις