ΕΛΛΑΔΑ. Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του γιατρού στην Αγία Βαρβάρα από τον πεθερό του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός μιλούσε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του, τη στιγμή που ο πατέρας τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ η σύζυγος μιλούσε με τον γιατρό στο τηλέφωνο, φέρεται να άκουσε τη μητέρα της να της φωνάζει «πού πας με τον ψυχάκια;» και σε λίγο να λέει στον σύζυγό της «ρίξτου».

Οι σχέσεις στην οικογένεια φέρονται να ήταν τεταμένες καθώς μέσα σε έναν χρόνο είχαν οδηγηθεί τέσσερις φορές στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής καθώς είχαν προχωρήσει σε αλληλομηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες.

Στις 15 Νοεμβρίου του 2023 είχαν οδηγηθεί όλοι στο αστυνομικό τμήμα με περιπολικό μετά από ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Είχε υποβληθεί μήνυση από την κόρη των δραστών για κακοποιητική συμπεριφορά στο παρελθόν σε βάρος της. Εκείνη τη μέρα το θύμα είχε πει στους αστυνομικούς ότι ο πεθερός του τον έβρισε και τον απείλησε, όμως δεν ήθελε να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του. Ο πεθερός του υποστήριξε ότι ο γαμπρός τον είχε απειλήσει και επιχείρησε να τον χτυπήσει, όμως μπήκε μπροστά η κόρη του. Η σύζυγος και πεθερά του θύματος είχε υποστηρίξει ότι η κόρη της επιχείρησε να τη χτυπήσει, όμως την απέτρεψαν το θύμα και ο σύζυγός της. Είχαν συλληφθεί και οι τέσσερις και είχε σχηματιστεί δικογραφία.

Παράλληλα, την προηγούμενη ημέρα, στις 14 Νοεμβρίου η σύζυγος του ουρολόγου είχε υποβάλλει μήνυση κατά των γονιών της για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη. Ωστόσο παρόμοια περιστατικά φέρονται να είχαν σημειωθεί και το περασμένο καλοκαίρι καθώς στις 6 Ιουνίου η κόρη είχε καταθέσει μήνυση κατά της μητέρας της για εξύβριση ενώ στις 23 Ιουλίου η μητέρα της είχε προβεί σε καταγγελία για απειλές που είχε δεχθεί από την κόρη της.

Επίσης πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι των γιατρών να ήταν σε διάσταση, με το θύμα να σταματά την ανέγερση πολυτελούς κατοικίας στα Χρύσαφα Σπάρτης και να αναζητά ακίνητο στην Ελαφόνησο. Θυμίζουμε επίσης ότι η Αγγελική Προβιά διατηρούσε επιχείρηση στη Σπάρτη με ένδυμα – υπόδημα η οποία σήμερα πωλείται ενώ άλλες πληροφορίες θέλουν να δραστηριοποιείται και στον τομέα της επεμβατικής αισθητικής.

Στη φωτογραφία η Αγγελική Προβιά σε κεντρική καφετέρια της Σπάρτης πριν από τα Χριστούγεννα δείχνει, αν μη τι άλλο χαρούμενη κι ευτυχισμένη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις