ΠΑΤΡΑ. Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί στην Πάτρα με αφορμή τη διάρρηξη που έγινε την Κυριακή σε σπίτι αστυνομικού στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, για την υπόθεση αναζητούνται και άλλοι δράστες. Η διάρρηξη έγινε στην περιοχή της Αγυιάς όταν ο αστυνομικός που υπηρετεί στα ΜΑΤ έλειψε για λίγο από το σπίτι του προκειμένου να πάει να πάρει το παιδί του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες φαίνεται πως περίμεναν πότε ο αστυνομικός θα φύγει και μπήκαν στο σπίτι του αφαιρώντας ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε χρήματα.

Μόλις ο ένστολος επέστρεψε και διαπίστωσε τί είχε συμβεί ειδοποίησε τους συναδέλφους του και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Αστυνομικοί από την Πάτρα χρησιμοποιώντας οπτικό υλικό από τις κάμερες της περιοχής κατάφεραν να προχωρήσουν στην αναγνώριση των δραστών.

Άμεσα στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με δύο εξ αυτών να συλλαμβάνονται χθες Καθαρά Δευτέρα (18/3) στο Μενίδι Αττικής. Έπειτα από έρευνες βρέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού που περιείχε το χρηματοκιβώτιο, το οποίο είχαν πετάξει σε σημείο της Πάτρας.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων από τους δράστες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις