ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Σε συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων προέβη η Πυροσβεστική σε Ηλεία, Μεσσηνία και Λακωνία την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Κρεστένων, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς εντός γεωργικής έκτασης στην Τ.Κ. Ραχών του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Ηλείας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αρεόπολης, ημεδαπή, ως υπαίτια πρόκλησης πυρκαγιάς εντός γεωργικής έκτασης στην Τ.Κ. Δρυάλου του δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας. Στην ανωτέρα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Τα διοικητικά πρόστιμα που επιβλήθηκαν

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαμάτας σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα κλαδέματος, εντός αγροτικής έκτασης στην Δ.Ε. Μεσσήνης Μεσσηνίας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα κλαδέματος, εντός αγροτικής έκτασης στην Τ.Κ Καυκωνίας, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Ηλείας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις