ΣΠΑΡΤΗ. Συνελήφθη στις 30 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σπάρτης, αλλοδαπή, ως υπαίτια πρόκλησης πυρκαγιάς σε γεωργική έκταση, στη θέση «Βρωμόγουρνα», της Τ.Κ. Αγίας Ειρήνης, του δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Στην ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Συνελήφθη στις 30 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Δ.Α.Ε.Ε. σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σπάρτης, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς εντός αγροτικής έκτασης, στην Τ.Κ Άρνας Λακωνίας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Συνελήφθη την 01 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σπάρτης, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς εντός αγροτοδασικής έκτασης, στην Τ.Κ. Βουτιάνων του δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Συνελήφθη την 01 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σπάρτης, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς εντός αγροτοδασικής έκτασης, στη θέση Άγιος Νεκτάριος, στην Τ.Κ. Χρυσάφων, του δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες, 02 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σπάρτης, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην περιοχή Καλογωνιάς του δήμου Σπάρτης.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, στις 02 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σπάρτης, σε ημεδαπή, η οποία δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην κοινότητα Σκούρας του δήμου Σπάρτης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις