ΗΛΕΙΑ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτό που συνέβη την Τετάρτη (3/4) στο Άνω Κουρτέσι Ηλείας, με έναν άνθρωπο που ζούσε μόνος και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Μια υπόθεση αυτοκτονίας με λεπτομέρειες που συγκλονίζουν…

Ένας άνθρωπος που τα άφησε όλα τακτοποιημένα, ώστε να μην «ενοχλήσει» ούτε μετά θάνατον, ένας άνθρωπος που φρόντισε ακόμα και για την κηδεία του.

Όπως γράφει το ilialive.gr, ο 67χρονος Δ.Ε. αποφάσισε να βάλει τέλος δια του απαγχονισμού. Ως σημείο για να πετύχει το σκοπό του, επέλεξε τον υδατόπυργο του χωριού, που βρισκόταν κοντά στο σπίτι του. Με ένα σχοινί προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, πιθανότατα τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/4).

Εντοπίστηκε όμως από συγχωριανούς του πολλές ώρες αργότερα περίπου στις 12 το μεσημέρι και ενημέρωσαν τις αρχές.

Στο σημείο μετέβη λίγο αργότερα και ιατροδικαστής από την Πάτρα που εξέτασε τη σορό του 67χρονου και εκτίμησε τον χρόνο θανάτου περίπου 10 με 12 ώρες πριν.

Άφησε σημείωμα και χρήματα

Σύμφωνα με το ilialive.gr, o αυτόχειρας είχε βάλει τα πάντα σε τάξη, φροντίζοντας και τις … υποχρεώσεις του μετά θάνατον. Έτσι άφησε στο σπίτι του ένα σημείωμα που ανέγραφε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την πράξη του, καθώς και χρήματα για να καλύψει τα έξοδα της κηδείας του, σαν μια… τελευταία του επιθυμία. Μια πράξη που δείχνει σίγουρα, ευαισθησία, αλλά και φιλότιμο...

Γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία: 1018

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις