ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Τίτλους τέλους στην δράση μιας εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας είχαν διαπράξει 26 διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, την Αργολίδα και την Αττική, έριξε η επιχείρηση που οργανώθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κορίνθου στη Μεσσηνία όπου ήταν η έδρα τους.

Σε συνεργασία με την Ασφάλεια Καλαμάτας, συνελήφθησαν το πρωί της Μ. Πέμπτης δυο Έλληνες ηλικίας 22 και 38 χρόνων και ταυτοποιήθηκαν ένας 25χρονος και ένας 20χρονος, οι οποίοι αναζητούνται. Από την έρευνα προέκυψε ότι, τουλάχιστον από τις 10 Φεβρουαρίου ως τη Μ. Τετάρτη, οι δράστες πήγαιναν στις περιοχές όπου έκαναν τις διαρρήξεις με νοικιασμένα οχήματα, στα οποία τοποθετούσαν κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Από τα 26 σπίτια που είχαν «χτυπήσει» στο διάστημα της δράσης τους, είχαν αρπάξει μετρητά, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές που η αξία τους υπερβαίνει τα 34.000 ευρώ. Στην κατοχή των δυο δραστών κατασχέθηκαν δυο οχήματα που χρησιμοποιούσαν στις μετακινήσεις, όμως τα κλοπιμαία δεν βρέθηκαν και η έρευνα συνεχίζεται. Σε βάρος των μελών της σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις