ΠΑΤΡΑ. Σειρά εμπρησμών σε αυτοκίνητα έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Πάτρα, με τις Αρχές να εντείνουν τις προσπάθειές τους για τον εντοπισμό των δραστών. Η Πυροσβεστική και η Αστυνομία ερευνούν πέντε περιστατικά εμπρησμών, τα οποία φαίνεται να σχετίζονται.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται δύο άνδρες, οι οποίοι φέρονται να έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας κατά τη διάρκεια επίθεσης, επιχειρώντας να σπάσουν τα τζάμια ενός οχήματος και στη συνέχεια να το πυρπολήσουν.

Πάτρα: Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα – Δύο άνδρες στο κάδρο της Αστυνομίας

emprismos_eurok-scaled.jpg
Φωτογραφία: Αρχείου/Eurokinissi

Πολλαπλοί εμπρησμοί σε αυτοκίνητα σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες στην Πάτρα, με τις Αρχές να βάζουν στο στόχαστρο δύο άνδρες που φαίνεται να έχουν καταγραφεί σε βίντεο.

Σύμφωνα με το tempo24.news Πυροσβεστική και Αστυνομία μετρούν πέντε εμπρησμούς αυτοκινήτων στην Πάτρα, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό ώστε να εντοπιστούν οι δράστες και να μπει τέλος στην «αλυσίδα» των επιθέσεων.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται δύο άνδρες οι οποίοι έχουν «συλληφθεί» από κάμερες ασφαλείας και οι οποίοι εμπλέκονται σε εμπρησμό αυτοκινήτου που έγινε πρόσφατα.

Οι δύο άνδρες προσέγγισαν το αυτοκίνητο με μηχανή, αφού αποβιβάστηκαν προσπάθησαν να σπάσουν τα τζάμια του οχήματος. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και περιέλουσαν το αυτοκίνητο με εύφλεκτο υλικό, έβαλαν φωτιά και εξαφανίστηκαν.

Η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη ώστε να διακριβωθούν τα στοιχεία τους, αλλά και να διαπιστωθεί αν είχαν λάβει μέρος και σε άλλους εμπρησμούς οχημάτων στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις