ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 91χρονου ιερέα από τα Καλάβρυτα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Kalavrytanews.com, ο ηλικιωμένος είχε μεταβεί στην Πάτρα για να παραλάβει όχημα και επέστρεφε μόνος του στα Καλάβρυτα όταν εξαφανίστηκε.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου εντοπίστηκε στην περιοχή του Ρίου, στη 1 το μεσημέρι, ενώ σύμφωνα με δεδομένα από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, οι έρευνες επικεντρώνονται στο τρίγωνο Πούντα – Πλάτανος – Κερνίτσα.

Στις έρευνες, που συνεχίστηκαν όλη τη νύχτα, συμμετέχουν από το πρωί της Πέμπτης άνδρες της ΕΜΑΚ, ΟΠΚΕ, καθώς και δυνάμεις της Αστυνομίας Ακράτας και Καλαβρύτων. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια για τον εντοπισμό του 91χρονου, ο οποίος δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής από τη στιγμή που ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις