Πάτρα: Την Τρίτη η απολογία του καθηγητή που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία
Όσα είπε στους αστυνομικούς
ΠΑΤΡΑ. Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (11/11) ζήτησε και έλαβε ο 40χρονος καθηγητής σε ειδικό σχολείο στην περιοχή της Πάτρας, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία μιας 15χρονης μαθήτριας και του πατέρα της ότι της έδειξε γυμνές φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών του. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας.
Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η καταγγελία έγινε την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι. Ο 40χρονος καθηγητής, σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, το πρωί της ίδιας ημέρας, ενώ ήταν στην τάξη με ανήλικη μαθήτρια, φέρεται να την πήρε αγκαλιά, να της χάιδεψε τα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα της έδειχνε γυμνές φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών του ηλικίας 5 και 7 ετών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού.
Η 15χρονη όταν επέστρεψε στο σπίτι, αποκάλυψε στους γονείς της τι συνέβη και άμεσα ο πατέρας της ανήλικης κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.
Ο καθηγητής εντοπίστηκε στο σχολικό συγκρότημα και προσήχθη στην Ασφάλεια Πατρών. Eγινε έρευνα στο κινητό του τηλέφωνο, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του.
Στην απολογία του στους αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως η μαθήτρια είδε τις φωτογραφίες «κατά λάθος», ισχυριζόμενος ότι προσπαθούσε να της δείξει άλλο υλικό.