ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης 1 Ιανουαρίου ένας πατέρας στα Ιωάννινα, κατηγορούμενος για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν ο ανήλικος γιος του κατηγορουμένου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από χρήση κοκαΐνης.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων προέκυψε ότι το προηγούμενο βράδυ (31 Δεκεμβρίου 2025), ο πατέρας, μαζί με έναν συγκατηγορούμενό του, βρισκόταν με τον γιο του σε αυτοκίνητο και προχώρησε ο ίδιος σε χρήση κοκαΐνης, προσφέροντας στη συνέχεια την ουσία στον ανήλικο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της: «Το μεσημέρι η παραπάνω υπηρεσία ενημερώθηκε για τη μεταφορά ανηλίκου στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε γίνει χρήση από αυτόν της ναρκωτικής ουσίας κοκαΐνη».

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος του δεύτερου εμπλεκόμενου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις