Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάτρα – Νεκρός δικυκλιστής μετά από σύγκρουση με Ι.Χ.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στην οδό Κανελλοπούλου, στο ύψος του Έλους της Αγυιάς. Ο αναβάτης της μοτοσικλέτας υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του.
ΠΑΤΡΑ. Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα της Κυριακής (26/7) στην οδό Κανελλοπούλου, στην Πάτρα. Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του αναβάτη του δικύκλου.
Σύμφωνα με το tempo24news, το τροχαίο σημειώθηκε στη στροφή της οδού Κανελλοπούλου, στο ύψος του Έλους της Αγυιάς, όταν, υπό συνθήκες που διερευνώνται, Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με μοτοσικλέτα.
Ο αναβάτης του δικύκλου διακομίστηκε αρχικά σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα βαριά τραύματά του.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας, οι οποίοι ρύθμισαν την κυκλοφορία και διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος.