Μετακινήσεις και νέες τοποθετήσεις αξιωματικών πραγματοποιήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας ύστερα από σχετική απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, νέος Διοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης τοποθετείται ο αστυνόμος α΄ Κωνσταντίνος Χασάπης, ο οποίος εκτελούσε μέχρι πρότινος χρέη Διοικητή στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης. Τη θέση του κ. Χασάπη στο Τμήμα Ασφαλείας παίρνει ο αστυνόμος β΄ Ζαχαρίας Αγρανιώτης, ο οποίος μετακινείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Σπάρτης.

Θέση υποδιοικητή στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης αναλαμβάνει ο υπαστυνόμος β΄ Παναγιώτης Λυμπέρης, ο οποίος μετακινείται από τη θέση του διοικητή του Α.Τ. Σπάρτης, ενώ Διοικητής στο Α.Τ. Περιφέρειας Σπάρτης τοποθετείται ο υπαστυνόμος β΄ Λάμπρος Βρατσίστας, μετατιθέμενος από το Α.Τ. Νεάπολης.

Επίσης, ο υπαστυνόμος α΄ Κων/νος Μαγκαφιάς μετακινείται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης στο Α.Τ. Κάτω Αχαΐας και ο υπαστυνόμος α΄ Νικόλαος Κώστας από το Α.Τ. Αρεόπολης στο Α.Τ. Αγίου Βλασίου Αιτωλοακαρνανίας.

Τέλος, από τη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ τοποθετούνται στο Α.Τ. Αρεόπολης ο υπαστυνόμος β΄ Αθανάσιος Στέφος, ως Διοικητής και στο Α.Τ. Νεάπολης ο υπαστυνόμος β΄ Ευάγγελος Δρίβας, επίσης ως Διοικητής. Τέλος, στο Α.Τ. Γυθείου τοποθετείται ως β΄ αξιωματικός ο υπαστυνόμος β΄ Νικόλαος Σίμος.