Εξαφάνιση 28χρονου KUOK LEONG JIN
Στις 27 Σεπτεμβρίου 2011 ο 28 ετών φοιτητής Kuok Leong Jin από τη Σιγκαπούρη, ο οποίος επισκέφθηκε την Ελλάδα για λίγες ημέρες προκειμένου να παρακολουθήσει διεθνές ιατρικό συνέδριο, εξαφανίστηκε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στο κέντρο της Αθήνας. Έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.
Οι συνθήκες εξαφάνισής του υποδηλώνουν ότι μπορεί να βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο.
Ο Kuok Leong Jin, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια, έχει ύψος 1,70 μ. και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σιέλ κοντομάνικη μπλούζα.
Το Υπουργείο Εξωτερικών της Σιγκαπούρης έχει κινητοποιηθεί για την αναζήτησή του. Μέσω των προξενικών αρχών της Σιγκαπούρης στη χώρα μας, ζήτησε τη βοήθεια του Συλλόγου μας μεταφέροντας την αγωνία των οικείων προσώπων του Kuok Leong Jin και την επιθυμία τους να συνδράμουμε.
Την πληροφορία δίνει "Το Χαμόγελο του παιδιού"
Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα πλαίσια των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Σε διεθνές επίπεδο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Eίναι μέλος του Δ.Σ. του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Θύματα Εκμετάλλευσης Παιδιά (International Centre for Missing and Exploited Children), το οποίο εδρεύει στην Washington των Ηνωμένων Πολιτειών.
Είναι μέλος του Δ.Σ. στο Missing Children Europe.
Είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Τηλεφωνικών Γραμμών για την προστασία των παιδιών (Child Helplines International) που περιλαμβάνει τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης από 160 χώρες.
Είναι αναγνωρισμένος συνεργαζόμενος φορέας στο DPI (Department of Public Information) των Ηνωμένων Εθνών.