ΜΥΚΗΝΕΣ. Συνελήφθη, στις 9.3.2020 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε σιδερογροθιά, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

ΕΞΑΜΙΛΙΑ. Συνελήφθη, στις 9.3.2020 το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (9.3.2020) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, δύο (2) αλλοδαποί, 21χρονος και 20χρονη αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν ποδήλατο ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΜΕΣΣΗΝΗ. Συνελήφθη, στις 9.3.2020 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -15- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Συνελήφθησαν, στις 9.3.2020 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 31, 22, 18 ετών και ανήλικος, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, στις 9.3.2020 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων, τρείς (3) περιπτώσεις κλοπών, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 17.10.2019 έως την 21.10.2019 στους Γαργαλιάνους και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Τριφυλίας και Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικίας 18,22, 28 και 37 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή, ενώ κατηγορείται και μία 45χρονη ημεδαπή, μητέρα του 18χρονου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.