ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στο Λουτράκι από το άγριο έγκλημα που εκτυλίχθηκε στον Φλάμπουρο με θύματα μια 45χρονη γυναίκα από την Ουκρανία και έναν άνδρα, αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου εισέβαλλαν περίπου στις 16:15, στο σπίτι της 45χρονης από την Οδησσό της Ουκρανίας, στο Φλάμπουρο. Εκεί, εντόπισαν τη σορό μια γυναίκας μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ δίπλα στην 45χρονη βρισκόταν νεκρός και ένας άνδρας. Και οι δύο έφεραν χτυπήματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ όργανο.


Η τοπική ιστοσελίδα loutrakiblog.gr αναφέρει ότι η 45χρονη Ουκρανή ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου, ενώ ήταν και μητέρα μιας 20χρονης κοπέλας. Από την άλλη, ο άνδρας που βρέθηκε δίπλα της εικάζεται ότι είναι γνωστός φαρμακοποιός του Λουτρακίου. Η αλλοδαπή γυναίκα, που εργάζεται ως μασέρ, τα τελευταία χρόνια σχετιζόταν με αλλοδαπό άνδρα.
Οι υποψίες έχουν στραφεί στον πρώην σύντροφο της 45χρονης, ο οποίος αναζητείται αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.


Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητό της 45χρονης βρέθηκε καμένο λίγο μακρά από το σπίτι της στον Φλάμπουρο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του iefimerida.gr οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σπίτι της 45χρονης βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη με αλυσίδα και λουκέτο.

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονισμένη η Ηλεία: «Σκότωσαν σαν σκυλί ένα καλό άνθρωπο!»

Με το ίδιο e-pass σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους από 4 Νοεμβρίου

Τρόμος και αγανάκτηση στη ζωή των πολιτών της Μεσσήνης

Αργολίδα: Θανατηφόρο τροχαίο μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση

Φρίκη με δύο νεκρούς σε διαμέρισμα στο Λουτράκι!

Ο κορονοϊός στην Πελοπόννησο σήμερα!