Σοβαρό επεισόδιο και τραυματισμός ηλικιωμένης στο νεκροταφείο Μεσσήνης

ΜΕΣΣΗΝΗ. Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο νεκροταφείο Μεσσήνης, με Ρομά να επιτίθενται και να τραυματίζουν ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν στο χώρο και σε παρακείμενο μνήμα από αυτό που έχει ταφεί ο 18χρονος Ρομά που σκοτώθηκε στην Πιπερίτσα στις αρχές Οκτωβρίου από πυροβολισμό 63χρονου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Θάρρος» η ηλικιωμένη γυναίκα, στην οποία χρειάσθηκε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, έχει υποβάλει μήνυση, ενώ από την Αστυνομία, αναζητούνται περίπου επτά άτομα.

Σύμφωνα με το «Θάρρος» όλο αυτό το χρονικό διάστημα συγγενείς και φίλοι που επισκέπτονται τον τάφο του 18χρονου στο νεκροταφείο δημιουργούν μικροπροβλήματα σε ανθρώπους που βρίσκονται την ώρα εκείνη στο χώρο, προπηλακίζοντάς τους, με αποτέλεσμα πολλοί να φοβούνται να επισκεφτούν τα μνήματα οικείων τους.

Η ηλικιωμένη γυναίκα λίγο μετά τις 3.00 το μεσημέρι της Τετάρτης πήγε στο νεκροταφείο της Μεσσήνης, προκειμένου να φροντίσει τον τάφο συγγενούς της, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται κοντά στον τάφο του 18χρονου Ρομά. Λίγη ώρα μετά εμφανίσθηκαν περίπου 10 Ρομά στον τάφο του 18χρονου. Αναίτια, όπως περιγράφει, άρχιζαν να της φωνάζουν να τη βρίζουν με αισχρές εκφράσεις και να την απειλούν ότι θα τη σκοτώσουν και ότι ξέρουν πού μένει. Τα λόγια όμως μετά, σύμφωνα με την περιγραφή της, έγιναν πράξεις, καθώς κάποιοι από αυτούς άρχισαν να τη χτυπούν και να την κλωτσούν. Το περιστατικό αντιλήφθηκε ένας άντρας, που επίσης βρισκόταν στο χώρο του νεκροταφείου για να φροντίσει τάφο, και έσπευσε να βοηθήσει την ηλικιωμένη. Τότε κι αυτός δέχτηκε την επίθεση των Ρομά, οι οποίοι μάλιστα τον χτύπησαν με σκουπόξυλο. Γυναίκα που βρισκόταν στο Νεκροταφείο ειδοποίησε τηλεφωνικά συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο με τη σειρά του ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, συνοδεία της ΟΠΚΕ, που ηρέμησε τα πράγματα, όμως δεν έγινε καμία σύλληψη. Αναζητούνται περίπου 7 άτομα.

Πηγή: Θάρρος

Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα: Η Απολιγνιτοποίηση και οι Έλληνες. Πόσο καλά γνωρίζουν τα δεδομένα!

Πελετίδης: «Η Πάτρα δεν έχει μόνον έναν Ανδρέα. Γιορτάζουμε μόνοι λόγω κορονοϊού!» (audio)

Αμερικάνοι επενδύουν σε αιολικά πάρκα στην Πελοπόννησο

Αυτή είναι η αιτία της πυρκαγιάς στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας