Φορούσε χρυσή αλυσίδα στο λαιμό και την έσυραν και την πάτησαν με το αυτοκίνητο χωρίς δισταγμό στους Αγίους Θεοδώρους

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου οι 2 δράστες που σκότωσαν 73χρονη στους Αγίους Θεοδώρους για τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της. Στα δικαστήρια Ναυπλίου οδηγήθηκαν οι δυο κατηγορούμενοι που φέρονται να σκότωσαν μία γυναίκα 73 ετών έξω από το σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους προκειμένου να της αρπάξουν την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της. Οι δύο δράστες 28 και 26 ετών παραδόθηκαν και θα δικάζονταν για το τραγικό έγκλημα. Η δίκη λόγω κορωνοιού δεν έγινε και θα προσδιοριστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με το βούλευμα στις 7 Δεκεμβρίου 2019 οι δύο κατηγορούμενοι εντόπισαν την άτυχη γυναίκα και το σύζυγό της στην λαϊκή αγορά έχοντας προσέξει τη χρυσή αλυσίδα με το χρυσό σταυρό που φορούσε στο λαιμό της .Τους ακολούθησαν μέχρι το σπίτι τους. Ο ένας από τους δύο βλέποντας το ζευγάρι να μπαίνει στο σπίτι βγήκε από το αυτοκίνητο και έκρυψε την πινακίδα του αυτοκινήτου προκειμένου να μην εντοπιστούν σε περίπτωση που πήγαινε κάτι στραβά Στη συνέχεια είπε στη γυναίκα «Καλέ κυρία καλέ κυρία» προκειμενου να βγει έξω. Η γυναίκα τον πλησίασε και αποπειράθηκε να της πάρει την αλυσίδα από το λαιμό. Κατάφερε να την κόψει η γυναίκα προσπάθησε να αμυνθεί και ο κατηγορούμενος την έριξε στο έδαφος

Σαν να μην έφθανε αυτό μπήκε στο αυτοκίνητο και στην προσπάθειά τους να φύγουν με το συνεργό του πέρασαν πάνω από τη γυναίκα προκαλώντας βαρύτατα τραύματα με αποτέλεσμα η γυναίκα να βγει τραγικό θάνατο.

Η συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας Αθηνά Γλύκα- Χαρβαλάκου δήλωσε: «Μια ειδεχθής δολοφονία… μια αποτρόπαιη πράξη… χωρίς ίχνος ανθρωπιάς κρίνεται ενώπιον του Μεικτού ορκωτού Δικαστηρίου Ναυπλίου ! Η οικογένεια της άτυχης δολοφονημένης Ειρήνης Τζίβα ζητά δικαίωση και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.»