35χρονος παραβίαζε τον Τελωνειακό Κώδικα στη Λακωνία

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 1.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και όχημα

ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 18.12.2020 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 35χρονος ημεδαπός, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, οι ανωτέρω αστυνομικοί, εντόπισαν τον 35χρονο και σε έρευνα που έγινε σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 1.000 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, καθώς και το χρηματικό ποσό των -285- ευρώ και -2- κινητά τηλέφωνα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του.

Οι ανωτέρω ποσότητες λαθραίων τσιγάρων θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Ειδήσεις σήμερα:

«Καλικαντζάρια» περιφέρονται τη νύκτα στην Αμαλιάδα!

77χρονη πήγαινε στο χωράφι και σκοτώθηκε!

Χαμόγελο μέσα από τις μάσκες! Μόνο 58 νεκροί και 901 τα νέα κρούσματα!

Ο Μητροπολότης που στα 84 χρόνια του, οργώνει με τρακτέρ και μαζεύει ελιές