Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα και έκαναν προσαγωγές

ΠΥΡΓΟΣ. Με δεκάδες προσαγωγές υπόπτων, αλλά και με την αναζήτηση πλάνων από κάμερες ασφαλείας, προσπαθούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη σε μία ηλικιωμένη η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού και ληστείας με την απειλή μαχαιριού από έναν αλλοδαπό στον Πύργο!

Η 68χρονη γυναίκα ανέφερε στους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος ότι το απόγευμα της Κυριακής, ενώ περπατούσε στην περιοχή του Κολιρίου, την πλησίασε ένας μελαψός άνδρας - κατά πάσα πιθανότητα Πακιστανός - και την απείλησε με ένα μαχαίρι που κρατούσε. Όμως, στάθηκε τυχερή καθώς εκείνη την στιγμή πέρασε πολύ κοντά τους ένα αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο επίδοξος ληστής ή βιαστής να φοβηθεί και να το βάλει στα πόδια.

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα και έκαναν προσαγωγές αλλοδαπών, ωστόσο μέχρι στιγμής η 68χρονη δεν φαίνεται να έχει αναγνωρίσει τον δράστη της επίθεσης στο πρόσωπο κάποιου από τους προσαχθέντες. Άλλωστε, όπως είπε η ίδια, δεν συγκράτησε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δράστη, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα.

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση του πληθυσμού της Πελοποννήσου - Ποιοί νομοί «σώζουν την παρτίδα»

Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ολοκλήρωη της Αδριατικής Οδού μέχρι την Καλαμάτα!

Τα Κύθηρα στον κατάλογο των ευρωπαϊκών μνημείων που κινδυνεύουν

Οι ιχνηλάτες του Χαρδαλιά και ο ρόλος τους στην περιφέρεια Πελοποννήσου