Διευκολύνεται η εξυπηρέτηση των πολιτών από υπηρεσίες Λιμεναρχείου

ΓΥΘΕΙΟ. Συνεχίζει να εμπλουτίζεται η ηλεκτρονική εφαρμογή e-ΔΛΑ, που διευκολύνει την επικοινωνία και εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες του Λιμεναρχείου.

Ατή τη φορά, στην κατηγορία «Άδεια χειριστή ταχυπλόου σκάφους», προστέθηκε η δυνατότητα καταχώρισης αίτησης -επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά- για την αντικατάσταση άδειας χειριστή ταχυπλόου σκάφους παλαιού τύπου.

Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται από εξωτερικούς χρήστες, δηλ.πολίτες, φυσικά και νομικά πρόσωπα, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://edla.hcg.gr , είτε χωρίς σύνδεση για περιήγηση στην εφαρμογή, είτε με χρήση προσωπικών κωδικών TaxisNET για αυθεντικοποίηση κι εν συνεχεία υποβολή αίτησης.

Όπως ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Γυθείου, στον σύνδεσμο https://edla.hcg.gr/help/, παρατίθενται αναλυτικές οδηγίες αναφορικά με την ορθή χρήση της εφαρμογής από τους εξωτερικούς χρήστες, ενώ σταδιακά θα προστίθενται επιπλέον κατηγορίες/αιτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Λ/Χ ΓΥΘΕΙΟΥ/Γραφείο Γενικής Αστυνομίας στο 27330 22262.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχονται καλύτερες μέρες για τα αδέσποτα σκυλιά της Σπάρτης (video)

Covid-19: Τα εκατοστίσαμε πάλι στην Πελοπόννησο!

Σοβαρές καταγγελίες για στενούς συνεργάτες του Δημάρχου Σπάρτης!

«Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» ζητά για την Διώρυγα της Κορίνθου ο Χρ. Δήμας

Έκρηξη αγγελιών για πώληση ξενοδοχείων και στην Πελοπόννησο