Η παρ’ ολίγον φόνισσα τράβηξε μαχαίρι μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα και κάρφωσε στην καρδιά τον σύζυγό της αφού προηγουμένως είχε μαχαιρώσει την κόρη της στην κοιλιά.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Σε δίκη οδηγείται η μητέρα που μαχαίρωσε την ανήλικη κόρη της πριν από έναν χρόνο, μετά από καυγά στο σπίτι τους στην Κόρινθο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης παρών στον καυγά ήταν και ο πατέρας της 17χρονης και πρώην σύζυγος της 42χρονης. Το χτύπημα με μαχαίρι ήταν αστραπιαίο. Η μητέρα την χτύπησε με ένα μαχαίρι στην κοιλιά.

Στη συνέχεια οι γονείς βλέποντας την κόρη τους να αιμορραγεί κάλεσαν το ασθενοφόρο και σύμφωνα με τις καταθέσεις την προέτρεπαν να μην αποκαλύψει την αλήθεια. Στο αστυνομικό τμήμα εκτυλίχθηκε, όμως, μία σκηνή που δεν την περίμεναν ούτε οι αστυνομικοί: Την ώρα που έπαιρναν καταθέσεις για να διευκρινίσουν πώς έγινε το ατύχημα, η 42χρονη έβγαλε το μαχαίρι και επιτέθηκε στον πρώην σύζυγό της μέσα στο αστυνομικό τμήμα, τραυματίζοντας τον στην καρδιά.

«Ήθελα να σε βρω στην καρδιά, την άλλη φορά θα πάρω όπλο και θα σου ρίξω σφαίρα στο κεφάλι»

Τότε οι αστυνομικοί την αφόπλισαν και εκεί αποκαλύφθηκε ότι η ίδια είχε μαχαιρώσει και την κόρη της.

Τι ισχυρίστηκαν η κατηγορούμενη μητέρα και η κόρη της

Η κατηγορουμένη ισχυρίστηκε στην αστυνομία: «Κάποια στιγμή, στην ένταση και στον τρόμο που είχα, την χτύπησα με το μαχαίρι. Δεν κατάλαβα πώς το έκανα και το αντιλήφθηκα αφού είχε γίνει. Θέλω να πω ότι την κόρη μου δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να της κάνω κακό, απλά ήθελα να την τρομάξω και πάνω στον πανικό μου δεν ξέρω τι έκανα. Ποτέ δεν είπα ψέματα και δεν έκρυψα την πράξη που έκανα».

Η κόρη της από την άλλη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι οι γονείς της κάλεσαν το ΕΚΑΒ και τη στιγμή που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε αυτό οι γονείς της τής είπαν να πει ότι αυτοτραυματίστηκε.

«Ενώ επιβιβαζόμουν στο ασθενοφόρο μου έλεγαν να πω στους γιατρούς ότι μαχαιρώθηκα μόνη μου στην προσπάθεια μου να αυτοκτονήσω»

Στο παραπεμπτικό βούλευμα αναφέρεται ότι η 42χρονη έδειξε μεθοδικότητα και οργάνωση στον τρόπο σκέψης της.

Η γυναίκα θα δικαστεί από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ναυπλίου.

Ο δικηγόρος της, Γιάννης Μπαρκαγιάννης, δήλωσε στο star.gr

«Οι ενέργειες της διαπράχθηκαν πάνω στον πανικό της, χωρίς καμία απολύτως αντίληψη του γεγονότος και της αξιόποινης πράξης. Πάσχει από χρόνιες ψυχολογικές διαταραχές και ο καταλογισμός της επιδικης πράξεως εις βάρος της, είναι αδύνατος»