Σε συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσίων αλλά και συλλήψεις για κλοπές προέβη η Ασυνομία σε Μεσσήνη και Καλαμάτα

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθησαν στις 9.2.2021 το πρωί, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, στη Μεσσήνη και στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) και Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, 50χρονος και 20χρονος, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη στις 9.2.2021 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 55χρονη ημεδαπή, γιατί, λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από κατάστημα - σούπερ μάρκετ, προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Συνελήφθη στις 9.2.2021 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί, λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από αγρόκτημα ημεδαπού, αλυσοπρίονο. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.