Εξιχνιάστηκαν από την Αστυνομία δέκα περιπτώσεις κλοπών στην Κορινθία για τις οποίες κατηγορούνται τρία άτομα, εκ των οποίων οι δύο συνελήφθησαν μετά από Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου. Από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, είδη ρουχισμού και τροφίμων, που συνολική τους αξία ξεπερνά τις 30.000 ευρώ. Η Αστυνομία αναζητά τον τρίτο συνεργό τους.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, δέκα (10) περιπτώσεις κλοπών, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 24, 25 και 27 ετών, αντίστοιχα, εκ των οποίων ο 24χρονος και ο 25χρονος συνελήφθησαν μετά από Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, ενώ ο 27χρονος αναζητείται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2021, διέπραξαν συνολικά:

• Οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες,

• μία (1) περίπτωση κλοπής οχήματος, το οποίο ανευρέθηκε και

• μία (1) περίπτωση κλοπής σε αποθήκη καταστήματος- σουπερμάρκετ.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει μεταξύ άλλων, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, είδη ρουχισμού και τροφίμων, που συνολική τους αξία ξεπερνά τις -30.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.