ΣΠΑΡΤΗ. Συνελήφθη, στις 26.2.2021 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 48χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -1- δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους περίπου -1- μέτρου, το οποίο καλλιεργούσε εντός αυτοσχέδιας κατασκευής, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -18,9- γραμμαρίων, καθώς και εξοπλισμό εσωτερικής καλλιέργειας (λάμπες, θερμόμετρο κ.ά.).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Συνελήφθη, στις 26.2.2021 το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 48χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -14,1-, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, στις 25.2.2021 το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.