ΝΑΥΠΛΙΟ. Αναστάτωση δημιουργήθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μαρτίου στο Ναύπλιο, όταν κατά την διάρκεια ελέγχων από την αστυνομία μέσα στην πόλη, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο γυναίκες, ενώ αρχικά σταμάτησε σε σήμα της τροχαίας, στην συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε.

Λόγω των συνεχών ελέγχων για την τήρηση των μέτρων, σε κεντρικά σημεία του Ναυπλίου υπήρχαν μπλόκα της αστυνομίας και έτσι δεν άργησε το συγκεκριμένο όχημα να ακινητοποιηθεί από περιπολικά και άνδρες της αστυνομίας στο ύψος πίσω από την ΔΕΗ.

Να τονίσουμε πως από την στιγμή που ο Δήμος Ναυπλιέων τέθηκε στο κόκκινο και στην συνέχεια όλη η Αργολίδα πλέον βρίσκεται στο επίπεδο του πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο), οι έλεγχοι από την αστυνομία είναι συνεχείς και αυστηροί και τα πρόστιμα για την τήρηση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας πέφτουν βροχή, σε μια προσπάθεια να συνετιστούν οι πολίτες ώστε να τηρηθούν τα μέτρα και να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας η οποία στο νομό βρίσκεται σε ανησυχητικά επίπεδα.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr