ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Σε συλλήψεις 5 ατόμων προχώρησαν Αστυνομικοί στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα σε Αρκαδία, Κορινθία και Μεσσηνία για υποθέσεις κλοπής και κατοχής ναρκωτικών και όπλων

ΤΡΙΠΟΛΗ. Συνελήφθησαν, χθες (21.3.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 28 και 29 ετών, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από αποθήκη μεταλλικά αντικείμενα (σίδερα), τα οποία βρέθηκαν και θα αποδοθούν. Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΚΙΑΤΟ. Συνελήφθη, προχθές (20.3.2021) το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε σημείο πλησίον της οικίας του, στο οποίο μετέβαινε καθημερινά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα -24- συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνης, συνολικού βάρους -14,4- γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των -1.050- ευρώ, -4- φυσίγγια και κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον, κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσικλέτα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

ΕΞΑΜΙΛΙΑ. Συνελήφθη, χθες (21.3.2021) το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, χθες (21.3.2021) το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ναρκωτικό δισκίο και μαχαίρι, τύπου πεταλούδας, με μήκος λάμας -6- εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν.