ΑΡΚΑΔΙΑ. Συνελήφθησαν, χθες (20.4.2021) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Αρκαδίας, δύο (2) ημεδαποί, 24χρονος και 27χρονη, γιατί σε έλεγχο που έγινε σε όχημα στο οποίο επέβαιναν, στη κατοχή του 24χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, ενώ στην κατοχή της 27χρονης βρέθηκε -1- σιδερογροθιά, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθησαν, χθες (20.4.2021) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 23 και 31 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγη ώρα νωρίτερα εισήλθαν σε οικία ημεδαπής με σκοπό την κλοπή, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτές. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνελήφθη, χθες (20.4.2021) το πρωί, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, 31χρονη αλλοδαπή, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -1- εξάρτημα πολεμικών τεχνών, τύπου «νουντσάκο», -1- πτυσσόμενο στιλέτο, με μήκος λάμας -9- εκατοστά, -1- ξιφίδιο μετά της θήκης του και μήκος λάμας -10,5- εκατοστά, -1- σιδερογροθιά και -1- τρίφτης με υπολείμματα άγνωστης ουσίας.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης απόπειρας κλοπής σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης στην Παλαιά Επίδαυρο Αργολίδας (Α.Τ.Μ.)