ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, στις 13.5.2021 το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αργολίδας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθη, στις 13.5.2021 το βράδυ, στις Μυκήνες Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημά του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, με μήκος λάμας -17- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 13.5.2021 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Μεσσηνίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν, στιε 12.5.2021 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρεις (3) ημεδαποί, 18χρονος, 20χρονος και ανήλικος, γιατί λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από αγρόκτημα ημεδαπού, διάφορα γεωργικά εργαλεία και σίδερα, τα οποία είχαν φορτώσει σε όχημα στο οποίο επέβαιναν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον, από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 16.4.2021 έως και την 26.4.2021, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, είχαν αφαιρέσει σίδερα και από άλλο αγρόκτημα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε. Τέλος, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω δεν είχαν προβεί στην έκδοση δελτίου ταυτότητας, ενώ ο 18χρονος στερούνταν και άδεια ικανότητα οδηγήσεως. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.