ΕΛΛΑΔΑ. Φρικτό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Πέμπτης 6χρονο κοριτσάκι με καταγωγή από τη Μάνη, στη Νίκαια όταν το παρέσυρε και το σκότωσε φορτηγό. Ο τραγικός πατέρας θρηνεί το παιδί του.

Εμφανώς σοκαρισμένος και με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της 6χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο στη Νίκαια κατηγορεί τον οδηγό ότι παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε το «αγγελάκι» του όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Πάντα όταν άκουγα για θανάτους μικρών παιδιών δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτόν τον πόνο και όταν τους άκουγα, έκλαιγα. Γιατί τα παιδιά έλεγα» αναφέρει και κατηγορεί τον οδηγό ότι του κατέστρεψε το μέλλον.

«Παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε το αγγελάκι μου» θρηνεί για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα την κόρη του και λέει ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει μία οικογένεια.

«Αν είναι άντρας, να αυτοκτονήσει. Εμείς στη Μάνη ό,τι κάνουμε αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Μπορώ να του κάνω μεγάλο κακό» αναφέρει μέσα στον θρήνο του.

Μάλιστα, σημειώνει σπαρακτικά ότι θα δωρίσει «ό,τι έχει μείνει από τη μικρούλα μου σε άλλα παιδάκια για να ζήσουν».

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, δεν υπάρχει Παιδεία. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα» σημειώνει ο τραγικός πατέρας.

Η 6χρονη μαζί με τη 12χρονη ξαδέλφη της, που τραυματίστηκε στη λεκάνη, βρίσκονταν υπό τη συνοδεία των δύο μητέρων τους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις