ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Συνελήφθη, στις 21.7.2021 τις πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, 61χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα αφαίρεσε από τα Λιγνιτικά Ορυχεία Μεγαλόπολης διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη, στις 20.7.2021 το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, επίσης στις 20.7.2021 το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί προσπάθησε να αφαιρέσει αντικείμενα από όχημα ημεδαπού, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, στις 20.7.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, στις 20.7.2021 το πρωί σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας, καλλιεργούσε του -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,9- μέτρου, περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

Εντοπίστηκαν, στις 20.7.2021 το πρωί, σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο -2- φυτά κάνναβης, ύψους έως -1,5- μέτρου, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, τα ανωτέρω φυτά τα καλλιεργούσε 56χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις