ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου, μία περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 15.7.2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 29χρονου ημεδαπού, για απάτη.

Συνελήφθη, στις 21.7.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Ειδικότερα, στις 21.7.2021 το μεσημέρι, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, πραγματοποίησαν έρευνα σε πορτοκαλεώνα ιδιοκτησίας του, όπου βρέθηκε να καλλιεργεί -8- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,8- μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -1.862- γραμμαρίων καθώς και -3- ζυγαριές ακριβείας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνελήφθησαν, στις 21.7.2021 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, δύο ανήλικοι ημεδαποί, γιατί διέρρηξαν οικία ημεδαπού, με σκοπό την κλοπή, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους. Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται 41χρονη ημεδαπή, μητέρα ενός εκ των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 21.7.2021 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί προχθές (20.7.2021) το μεσημέρι, εισήλθε σε θερμοκήπιο ημεδαπού και αφαίρεσε ηλεκτρική καλωδίωση, μήκους -150- μέτρων. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 24χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 9.7.2021 έως και την 16.7.2021, είχε διαπράξει ακόμη -2- περιπτώσεις κλοπών σε θερμοκήπια, από τα οποία είχε, επίσης, αφαιρέσει καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος.

Συνελήφθη, στις 21.7.2021 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -9,8- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις