ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Σε 11 πόλεις της Πελοποννήσου η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις σε ισάριθμες διαφορετικές περιπτώσεις

ΝΑΥΠΛΙΟ. Συνελήφθη, στις 26.7.2021 το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 41χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ναυπλίου, για ναρκωτικά.

Συνελήφθη, στις 27.7.2021 το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΤΡΙΠΟΛΗ. Συνελήφθη, στις 27.7.2021 και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -33,1- γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης και -4- δισκία, η χημική σύσταση των οποίων ερευνάται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΣΠΑΡΤΗ. Συνελήφθη, στις 26.7.2021 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -6,8- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη, στις 26.7.2021 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί την 25/26.7.2021, μαζί με έτερο ανήλικο ημεδαπό, διέρρηξαν περίφραξη επιχείρησης και αφαίρεσαν σίδερα και ανταλλακτικά μηχανήματα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

ΣΚΑΛΑ. Συνελήφθη, στις 26.7.2021 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία, που έγινε την 25.7.2021 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 66χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

ΜΟΛΑΟΙ. Συνελήφθη, στις 26.7.2021 το πρωί, στους Μολάους Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Συνελήφθησαν, στις 26.7.2021 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 29 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτα), η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βοιών.

ΤΡΙΦΥΛΙΑ. Συνελήφθη, στις 25.7.2021 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Συνελήφθη, στις 26.7.2021 το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 48χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν -2- τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του και σε αποθήκη αυτής, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -103,8 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ. Συνελήφθη, στις 27.7.2021 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου, 22χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -9,5- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

ΤΡΙΠΟΛΗ. Συνελήφθη, στις 27.7.2021 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 21χρονος ημεδαπός, γιατί προσπάθησε να αφαιρέσει κάδο ανακύκλωσης απορριμμάτων του Δήμου, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Συνελήφθησαν, στις 27.7.2021 το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο (2) ημεδαποί, 45χρονος και 68χρονη, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -70- εκατοστών, περίπου, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -6,8 γραμμαρίων, σπόρους και τρίφτης κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, καθώς και αντικείμενα σχετικά με τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις