ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Σε συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί σε Κορινθία και Μεσσηνία για διάφορους λόγους στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, χθες (7.9.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου - Βόχας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για ναρκωτικά.

Συνελήφθη, χθες (7.9.2021) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν, χθες (7.9.2021), στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο (2) ημεδαποί, γιατί αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν αλλοδαπή, με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών. Ειδικότερα, οι δράστες, με πρόσχημα την πώληση κινητού τηλεφώνου, μέσω ιστοσελίδας, προσπάθησαν να την εξαπατήσουν με σκοπό να της αποσπάσουν χρήματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθησαν, προχθές (6.9.2021) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, 51χρονος και 28χρονη, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα, είδη ρουχισμού, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα, οι ανωτέρω δράστες, μαζί με 42χρονο ημεδαπό, αφαίρεσαν από κατάστημα μεταλλικό αντικείμενο. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις