ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Κυπαρισσίας, με τη σύμφωνη γνώμη και της εισαγγελέως, ο 39χρονος Ρουμάνος, που κατηγορείται για τη δολοφονία από πρόθεση της 42χρονης, πρώην συντρόφου του, Μόνικας Γκιούς, η όποια είχε εξαφανιστεί τον Φεβρουάριο και βρέθηκε «τσιμενταρισμένη» στην αυλή του σπιτιού της, στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας την 1η Σεπτεμβρίου.

Μετά από δύο αναβολές η απολογία του ξεκίνησε το σήμερα, Τρίτη, το πρωί και ολοκληρώθηκε μετά τις 5 το απόγευμα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο ίδιος εμμένει στην αθωότητα του και ζητά να επεκταθεί η έρευνα και σε αλλά πρόσωπα.

Σύμφωνα με την ert.gr, νωρίτερα ο 39χρονος κατηγορούμενος βρέθηκε στα δικαστήρια της Καλαμάτας, όπου πήρε αναβολή απ’ το τριμελές Εφετείο πλημμελημάτων, σε δίκη όπου πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή, για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ύστερα από μήνυση που είχε κατάθεση εις βάρος του, η 42χρονη Μόνικα Γκιούς.

Να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την ταυτοποίηση του θύματος είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψη εναντίον του 39χρονου πρώην συντρόφου της, ο οποίος οικειοθελώς παραδόθηκε στις Ολλανδικές αρχές στις 17 Σεπτεμβρίου και την προηγούμενη εβδομάδα εκδόθηκε στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις