ΑΡΚΑΔΙΑ. Συνελήφθησαν, στις 9.10.2021 τις πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 25 και 30 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθησαν, επίσης στις 9.10.2021 το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, γιατί ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν εντός αύλειου χώρου οικίας ημεδαπού και αφαίρεσαν ποδήλατο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, στις 9.10.2021 τις πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 52χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- συσκευασία καπνού, συνολικού βάρους -270- γραμμαρίων και -7- πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 9.10.2021 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε συσκευή εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι πιπεριού), το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις