ΜΟΛΑΟΙ. Η είδηση αναμφισβήτητα είναι ο διπλός θάνατος στο δρόμο από Μολάους προς Σκάλα το απόγευμα ώρα 17:30. Παρ’ όλα αυτά στα δελτία των καναλιών δεν το είδαμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα ερωτήματα που το αφορούν έχουν απαντηθεί.

Ώρα 5:30 το απόγευμα Τρίτη 2 Νοεμβρίου, στην Ε. Ο. Μολάων - Βλαχιώτη στο ύψος της διασταύρωσης Μακρυνάρας ενεπλάκησαν σε τροχαίο δύο οχήματα, ένα λευκό ΙΧ Nissan Almera κι ένα φορτηγό Mercedes. Το φορτηγό Mercedes κατευθυνόταν από την Ε.Ο. Σπάρτη προς Μολάους και το λευκό Nissan Almera είχε ξεκινήσει από Μολάους προς Βλαχιώτη.

Μετά τη διασταύρωση της Μακρυνάρας στην πρώτη στροφή δεξιά, πιθανόν λόγω ολισθηρότητας του δρόμου, το ΙΧ ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε μετωπικά με το φορτηγό Mercedes με αποτέλεσμα τα δύο αδέρφια που επέβαιναν στο ΙΧ ηλικίας 33 και 36 ετών να βρουν τραγικό θάνατο. Πρόκειται για τους Νίκο και Πάνο Παυλάκο από τους Μολάους, υιούς του Γιάννη Παυλάκου, υπαλλήλου στο Νοσοκομείο Μολάων.

Η Αστυνομία αναφέρει: «Χθες (2.11.2021) το απόγευμα, στο 30ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τάραψας - Μονεμβάσιας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός και επέβαινε 33χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 36χρονου οδηγού και του 33χρονου συνεπιβάτη. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα η Αστυνομία στην ίδια περιοχή σημειώθηκαν και άλλα τροχαία την ίδια ημέρα.

Η κοινωνία των Μολάων είναι συγκλονισμένη. Δύο αγαπημένα αδέλφια, ο Νίκος και ο Πάνος έφυγαν από τη ζωή μέσα σε δευτερόλεπτα. Παιδιά μιας οικογένειας που έδινε αγώνα για την ζωή. Μάλιστα το ένα από τα αδέλφια είχε δώσει μάχη και με τον καρκίνο. Μέχρι να (και αν) αποφανθεί η Τροχαία για όσα ακούγονται, οι υποθέσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο είναι διάφορες. Ολισθηρότητα λόγω βροχής, λάδια στο δρόμο, απώλεια ελέγχου, κ.λ.π. Όπως αναφέρουν πολίτες από τους Μολάους κάποτε θα πρέπει να βελτιωθεί το οδικό δίκτυο της περιοχής ώστε να αποφεύγονται τα τροχαία. Όταν και όσο αυτά οφείλονται στην κατάσταση των δρόμων και όχι στον παράγοντα οδηγός ή όχημα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις