ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, στις 14.11.2021 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Αργολίδας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθη, στις 13.11.2021 το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 57χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4- τσιγαριλίκια κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών.

ΑΡΚΑΔΙΑ. Συνελήφθη, στις 15.11.2021 και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -9,8- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική προανάκριση του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 9.8.2021, στην Τρίπολη. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, 43χρονου και 44χρονης, για απάτη. Ειδικότερα, η 44χρονη σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον παθόντα, συστήθηκε ως δημοτικός υπάλληλος Κοινωνικής Υπηρεσίας και με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών, προσπάθησε να τον εξαπατήσει και να του αποσπάσει χρήματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 14.11.2021 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 52χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Καλαμάτας, για ζωοκτονία.

Συνελήφθη, στις 12.11.2021 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί διέρρηξε περιφραγμένο χώρο καταστήματος, με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο 42χρονος, λίγες μέρες νωρίτερα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας, είχε διαρρήξει οικία ημεδαπού, όπου αφαίρεσε -2- κινητά τηλέφωνα. Τέλος, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Συνελήφθη, στις 12.11.2021 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -9- ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

ΑΧΑΪΑ. Στη σύλληψη ενός 74χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πατρών. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε ελλιπή ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία δεν του εξασφάλιζαν νόμιμη παραμονή σε χώρο Schengen, με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Επίσης, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, δύο (02) αλλοδαποί, ηλικίας 19 και 45 ετών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας σε επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο εξωτερικό, ο 19χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με τη συνέργεια της 45χρονης, η οποία τον συνόδευε και επρόκειτο να ταξιδέψει μαζί του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω έγγραφα.

ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνελήφθησαν, στις 11.11.2021 το απόγευμα, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, τρεις (3) ημεδαποί, 17χρονος, 18χρονος και ανήλικος, γιατί αφαίρεσαν τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε χρήματα και κοσμήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο 17χρονος και ο ανήλικος, μαζί με άγνωστο συνεργό τους, λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσαν από περιφραγμένο χώρο οικίας ημεδαπού, -20- όρνιθες. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις