ΛΑΚΩΝΙΑ. Συζυγοκτόνος ομολογεί ότι σκότωσε την γυναίκα του μετά από έντονο τσακωμό. Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, στο Βλαχιώτη του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, ο 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια έχει δύο αγόρια 9 και 11 ετών και ζούσε στο Βλαχιώτη τα τελευταία 4 χρόνια. Ο δράστης φέρεται να αποδίδει την πράξη του διότι προκλήθηκε από το θύμα μετά από έντονη αντιπαράθεση τους τη νύκτα. Όπως φαίνεται η σχέση δράστη και θύματος δεν ήταν καθόλου καλή. Ο 40χρονος πλέον κατηγορείται για τον φόνο της γυναίκας του και μητέρας των δύο ανήλικων παιδιών του αυξάνοντας τα θύματα των γυναικών που πέφτουν νεκρές από τα χέρια των συζύγων τους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις