ΠΑΤΡΑ. Ανατροπή έρχεται στην υπόθεση του γνωστού προπονητή πυγμαχίας στην Πάτρα που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά 14χρονη μαθήτριά του. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το μεσημέρι της Δευτέρας αποφάσισε την προσωρινή του κράτηση.

Ο 47χρονος είχε βρεθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την καταγγελία της 14χρονης, ωστόσο είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος, εξαιτίας διαφωνίας μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα.

Τώρα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε να προφυλακιστεί, με τον ίδιο τον 47χρονο να αρνείται όλες τις κατηγορίες.

«Θα βρίσκομαι εκεί. Την ώρα της απόφασης του Συμβουλίου Δικαστών. Και αν αποφασίσουν να προφυλακιστώ θα είμαι απέξω για να μου περάσουν χειροπέδες. Δηλώνω ότι είμαι αθώος και δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Βρίσκομαι σε κατ’ οίκον περιορισμό όπως ορίζει ο νόμος. Αφήνω τη δικαιοσύνη να διερευνήσει την υπόθεση και υπόσχομαι ότι μετά το τέλος, θα βγω στον κόσμο. Με το πρόσωπό μου όπως έκανα και τη Δευτέρα.», είχε δηλώσει την προηγούμενη εβδομάδα.

Κάλεσμα για συγκέντρωση συμπαράστασης

Το γεγονός ότι βγήκε η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου που τον προφυλακίζει, έκανε γνωστό ο ίδιος ο 47χρονος μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην ΕΛΑΣ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις